mandag 31. januar 2011

Januar

Petunia har en Kalenderfoto konkurranse som jeg er med på. Bilde har jeg tatt bak huset vårt en kald januardag.Sola er ikke kommet tilbake men ser lyset fra den.


13 kommentarer:

 1. Det er et rigitg flot januar billede du har fundet der.. :-)

  SvarSlett
 2. Et nydelig bidrag til fotokalender 2011!! veldig fint bilde!
  Det er veldig kjekt at du vil være med, men linken din er lagt inn på Mandagstema listen og ikke kalender listen som er i innlegget under. Kunne du ha slettet denne og lagt deg inn på rett liste. Jeg må ha epost adressen din for å gjøre det, så det er mye lettere at du gjør det selv. Det er kjekt om bidraget er på rett liste!! Får du ikke til å slette, så gi meg en lyd og jeg fikser det hele!!

  SvarSlett
 3. Jwg så ikke at du hadde lagt det på begge listene. Da sletter jeg den på Mandagstemalisten:) Men du er likvel velkommen med et bidrag til temaet denne uken som er små ting/småting!!

  SvarSlett
 4. Slike rosa skyer liker en å se ja, og når man venter på at sola også snart skal vise seg så ser man gladelig på noe slik i mellomtiden. Flott bilde :)

  SvarSlett
 5. Fantastiskt! Norge är så vackert :)

  http://fotochip.blogspot.com/2011/02/januari.html

  SvarSlett
 6. For et nydeligbilde. Nesten som et maleri!

  SvarSlett
 7. Ser vi har tenkt i de samme baner:) Nydelig januarbilde!!

  SvarSlett
 8. Deilig stemning med den flotte røde timen. :)
  Måtte lete litt for å finne bidraget ditt, så tipser deg til å huske å linke riktig. Vil jo så gjerne se alle bidragene, for denne fotoutfordringen er jo så flott. :)

  SvarSlett