fredag 4. mai 2012

Jordskjelv på syrommet.


Satt i stua å pratet med min datter da vi plutselig hørte et brak som aldri stoppet.Først så vi på hverandre så gikk vi i gangen for å finne ut hva det var.Da vi kom til syrommet ble vi møtt av dette flotte synet.Min reaksjon var et latterbrøl.Har lenge tenkt å flytte alle bøkene som sto i hylla for den var begynt å bøye seg ned i forkant men ikke tenkt så gjort. Tyngdeloven tok seg av den tingen.Jeg lo så tårene trillet for jeg pleier å ha litt rot på syrommet men dette tok kaka. Nå har vi ryddet å satt alle bøkene i BOK reolen så nå håper jeg det er lenge til neste overraskelse.Ønsker alle i riktig god å ryddig helg. :-)

4 kommentarer:

 1. Oy oy oy, det var litt av et kaos. Hadde vært bekymra for maskina her jeg asså !!! Men jøsses, slikt kaos kan jo bare være greit, så fikk du ryddet opp og tatt en ny titt på bøkene :-)
  Ha en finfin og kreativ halg.

  SvarSlett
 2. auda! Godt det gjekk bra tross alt...fekk lyst å forsterke mine egne hyller ;o) Aldri så gale ; det er godt å få rydda litt :o)

  Vår-klem

  SvarSlett
 3. dette har skjedd med meg og, men hos meg var helle knekten som holder hyllene opp løsna fra veggen så det var 4 hyller som løsna, maaaaassssse rot.

  SvarSlett
 4. Oida, for et kaos...bra ikke noe ble ødelagt. Men nå får du rydda skikkelig vettu..;o)

  SvarSlett