tirsdag 19. juni 2012

10 måner og 10 dager.

Endelig ble jeg ferdig med dette teppet som jeg startet på ifjor.Sydde toppen og bakstykket ferdig, fant fram vatten jeg skulle bruke men så sviktet motet.Har aldri quiltet så stort teppe på maskin før så det ble brettet fint sammen å lagt i ufo (uferdige objekt) boksen min.Har lest blader å sett videoer om hvordan man skal angripe noe så stort.Teppet er 125x180 cm men kom liksom aldri igang.Mye letter å sy løpere o.l.men så en dag i forrige uke fant jeg ut at nå eller aldri.Tapet bakstykket til gulvet la vatten og forstykket pent på.festet med sikkerhetsnåler alle veier og tenkte at nå tar det vel noen mnd før jeg tør å ta det til maskin å begynne.Neste dag hadde jeg motet meg så mye opp at jeg tok det med bort til symaskin å sa at nå får det bære eller briste.Begynte på midten å jobbet meg ut mot kanten.1. søm så jaggu bra ut så da bare fortsatte jeg.Å se nå kan jeg klappe meg på skulderen å si:bra jobba Anna,dette klarte du fint. :-).Har funnet fram mønster til et nytt teppe så dette ga mersmak..Tror jeg skal sy en liten toalettveske før jeg gyver løs på neste teppe.Ha ei god sy uke videre alle dere der ute i bloggland. :-)6 kommentarer:

 1. Æ e bare søkkimponert! Kor flott det blei! Sikkerhetsnåle, der sa du nåkka, takk for tipset! :-)

  SvarSlett
 2. Så flott at du tok mot til deg og sydde ferdig teppet. Dette ble vakkert og noe du kan være stolt av. Lykke til videre med søm av store tepper.

  SvarSlett
 3. Teppet ble knallfint! Fint mønster og fine farger. Lykke til med neste prosjekt! :o)

  SvarSlett
 4. Kjempefint teppe!
  Godt det ga meirsmak :-)

  SvarSlett
 5. Dette ble jo et riktig så flott teppe.Herlig å få det ferdig, ikke sant? Da ar det bare til å starte på et nytt prosjekt.... ;o)

  SvarSlett
 6. Teppet ble kjempefint! Jeg har også sydd store tepper, for lenge siden. Kommer ikke til å gjøre det igjen pga det du nevner. Det er så tung og vanskelig jobb på slutten. Men teppet ditt ble helt nydelig, og så fikk du det jo til også! Hilsen Siri:-)

  SvarSlett