torsdag 21. mars 2013

GAVE I POSTEN

Det er ikke bare regninger og reklame som kommer i posten til meg.Meldte meg på en PIF/pay it forward i høst hos margit og ble trukket ut som vinner av en hemmelig gave.Hadde glemt den helt av da jeg fikk en pakke i posten jeg ikke kjentes med. Gleden ble stor da jeg pakket opp og fant denne flotte blokk holderen inni.
Koselig Påskekort og en melkesjokolade som er spist opp allerede.Når man melder seg på en slik konkurranse er man forpliktet syns jeg til å la det gå videre.Eller regelen er vel slik at du skal trekke ut tre vinnere som har meldt seg på som skal få en ting du har laget iløpet av de neste 365 dagene.Så nå er det min tur så hiv dere med,skriv en kommentar om dere vil delta og helst hvilken farge tingen dere får bør være i.Ikke kjekt å få noe med en farge dere ikke liker. Trekninga blir i slutten av neste mnd. Så vil du være med så heng på!

6 kommentarer:

 1. Lenge side det har vært sånne PIF på blogger, kanskje på tide å være med? Siden du fikk en sånn kjekk gave ble æ litt frista ;o) Min favoritt farge er lilla.
  God helg

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Tusen takk, kjære, det varmer med en kommentar når man skriver fra hjertet.
  Så søt du er på Facebook bildet ditt!
  Klem, M

  SvarSlett
 4. .Rosa og romantisk Anna......det e mitt ønske.....

  SvarSlett
 5. Hello Anna, I'm Sonia from madebysonia and I like your blog and decided to assign you the Liebster award prize. You can see more at http://madebysonia.blogspot.pt/2013/04/and-winners-of-liebster-award-are.htm
  Kisses

  SvarSlett